Notícies

Aurum, nou gold sponsor de la Mallorca 312

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’Organització de la Mallorca 312 ha anunciat avui que AURUM, l’exclusiva marca de bicicletes creada per Alberto Contador i Ivan Basso, es converteix en patrocinador de categoria gold de l’esdeveniment ciclista. 

La propera edició de la Mallorca 312 tindrà lloc el 30 d’abril de 2022, data en què 8.000 participants disputaran les tres distàncies que constitueixen aquest esdeveniment: la prova reina, de 312 quilòmetres; una cursa intermèdia, de 225 quilòmetres, i la més curta, de 167 quilòmetres, totes amb sortida i arribada a la Platja de Muro.

L’Organització espera poder penjar el cartell de sold out els propers dies, amb l’anunci que s’ha assolit la xifra màxima de participació, 8.000 ciclistes, amb la qual cosa reprendríem les xifres de participació prèvies a la pandèmia.

Test days per als participants de la Mallorca 312 i servei Click, Collect & Ride

Aprofitant l’ambient ciclista que es viurà a l’Illa durant tot el cap de setmana de la Mallorca 312, AURUM durà a terme múltiples activitats amb l’objectiu que els esportistes i els seus acompanyants a l’esdeveniment tinguin l’oportunitat de conèixer de primera mà la qualitat de les seves bicicletes. Així, volem destacar els test days de dijous 28 i divendres 29 d’abril, en què els participants podran provar l’AURUM Magma i l’exclusiu servei creat per a l’ocasió: Click, Collect & Ride.

Els clients que comprin una bicicleta a través de la pàgina web d’AURUM poden estrenar-la a la Mallorca 312, després que la posi a punt un mecànic d’AURUM. Alberto Contador i Ivan Basso seran els encarregats de la cerimònia de lliurament de les Magma als seus nous propietaris. (Servei subjecte a disponibilitat d’estoc).

Altres notícies

Èxit de la Mallorca 312

El ciclista belga Olivier Godfroid ha estat el primer a creuar la línia de meta de la Mallorca 312, amb un temps de 9:01:10. En

Mil dones participen en la Mallorca 312

Augmenta la xifra de corredores que se sumen a la cicloturista respecte a les edicions anteriors. Mallorca, 28 d’abril de 2022. Dissabte vinent, 30 d’abril,

Aurum, nou gold sponsor de la Mallorca 312

L’Organització de la Mallorca 312 ha anunciat avui que AURUM, l’exclusiva marca de bicicletes creada per Alberto Contador i Ivan Basso, es converteix en patrocinador

Estam fent feina amb el calendari 2023.