FAQ

FAQ

La recollida de dorsals és a l’EXPO Mallorca 312 OK Mobility ubicada al carrer Avinguda s’Albufera, num,  33. Aquesta tendrà lloc el dijous 27 i divendres 28 d’abril a partir de les 9:00 fins a les 21:00 h.

No. Tal com s’indica al reglament de la prova, no es permet la recollida de dorsals per un tercer. Només està permesa la recollida del maillot i extres per tercers ensenyant la següent autorització: DESCARREGA L’AUTORITZACIÓ.

La recollida dels extres es fa a la mateixa recollida de dorsals.

La sortida oficial de la XIII edició de la Mallorca 312 OK Mobility es a les 6:30h a Platja de Muro. Els tres recorreguts (312, 225 i 167) surten a la mateixa hora.

Els horaris de tall durant la Mallorca 312 OK Mobility es podran consultar a la pàgina web.

https://mallorca312.com/mallorca-312/

No és obligatori dur el mallot de Mallorca 312 OK Mobility, encara que és recomanable, perquè així tant les forces i cossos de seguretat com els membres de l’organització et reconeixeran amb més facilitat com a participant de l’M312.

Si, és podrà canviar sempre i quan no s’hagi fet servir i dugui l’etiqueta. Els canvis és realitzaran a la tenda de la Mallorca 312 ubicada a la EXPO Mallorca 312. Només es fan canvis de mallot. 

Si, pots triar la distancia el mateix dia de la prova. Durant el recorregut trobaràs les distàncies assenyalades i podràs escolir canviar de ruta.

Si et retires dins de l’horari establert, hi ha un autobús i cotxe escombra que et traslladaran, a tu i a la bicicleta, fins a la línea de meta. 

Sí, hi ha assistència mecànica de pagamanet, però només als punts d’avituallament… Pots consultar la ubicació dels avituallaments i els punts d’assistència mecànica al rutòmetre, a la pàgina web.

https://mallorca312.com/mallorca-312/

Estam fent feina amb el calendari 2023.