Notícies

Ivan Basso serà el participant homenatjat a la pròxima Mallorca 312 Supersapiens

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
  • L´Italià torna a Mallorca 312 tres anys després de la seva darrera participació i ho farà acompanyat d´amics i companyers com Alberto Contador, Joseba Beloki, Miguel Indurain i Pedro Horrillo.
  • Per Basso, la Mallorca 312 és molt més que una Gran Fondo; “és una experiència de vida, de pedaletjar i de convivència.

Mallorca, 1 d’abril de 2022. A un mes de la nova edició de la Mallorca 312 Supersapiens (30 d’abril a Platja de Muro) l’Organització de la marxa anuncia que l’exciclista profesional Ivan Basso serà el participant homenatjat i durà el dorsal 312.

Ivan Basso: dos Giros, millor jove del Tour i desenes de triomf acumulats, és ara Sport Manager de l’equip Eolo Kometa i aquest any serà el portador del dorsal que donarà nom a la mítica cita ciclista que recorr Mallorca. L’acompanyaran els exciclistes profesionals i amics Alberto Contador, Joseba Beloke, Miguel Indurain i Pedro Horrillo.

L’italià ja ha volgut dedicar un video a tots els participants de la Mallorca 312 i als amants del ciclisme mundial que l’Organització ha compartit a les seves xarxes socials.

Basso és refererix a la Mallorca 312 com ” una de les cites amateur més guapes del món. No és només una Gran Fondo, és una experiència de vida, de pedaletjar i de convivència. Qui aconsegueix acabar-la se’n duen una satisfacció increible que no oblidaran mai”. Basso és mostra feliç ja que tornarà a Mallorca tres anys després de la seva darrera participació “però aquest any serà especial perquè em fan un homenatge”, referint-se a l’honor de dur el dorsal 312.

Nova web mallorca312.com

Mallorca 312 estrena nova pàgina web www.mallorca312.com on poder trobar de forma àgil i senzilla tota l’informació relativa a la marxa. D’aquí al dia a dia de l’esdeveniment, l’Organització anirà actualitzant informarció i novetats perquè els participants i acompanyants no és perdin cap detall.

Edició 2022

L’edició d’enguany tendrà lloc el pròxim dissabte 30 d’abril a Platja de Muro i 8.000 participants s’esforçaran per assolir els seus objectius.

Aquest any es manté la mateixa configuració de la prova ciclista: els seus tres habituals recorreguts (312, 225 i 167km), 7 avituallaments, mallot incluit amb l’inscripció i un gran ambient ciclista. Com sempre, cada participant eligeix una de les distàncies al realitzar la seva inscripcció, però només és orientatiu, durant el recorregut podrà canviar de ruta.

Altres notícies

Èxit de la Mallorca 312

El ciclista belga Olivier Godfroid ha estat el primer a creuar la línia de meta de la Mallorca 312, amb un temps de 9:01:10. En

Mil dones participen en la Mallorca 312

Augmenta la xifra de corredores que se sumen a la cicloturista respecte a les edicions anteriors. Mallorca, 28 d’abril de 2022. Dissabte vinent, 30 d’abril,

Aurum, nou gold sponsor de la Mallorca 312

L’Organització de la Mallorca 312 ha anunciat avui que AURUM, l’exclusiva marca de bicicletes creada per Alberto Contador i Ivan Basso, es converteix en patrocinador

Estam fent feina amb el calendari 2023.