Notícies

Miguel Indurain i Alberto Contador lideraran la participació il·lustre de la Mallorca 312

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
  • Sean Kelly, Joseba Beloki, Pedro Horrillo, Tony Rominguer i Toni Tauler també s’uneixen a l’homenatjat Ivan Basso en l’edició d’enguany.

Mallorca, 25 d’abril de 2022. Dissabte vinent, dia 30 d’abril, se celebra la Mallorca 312 i ho farà amb un gran cartell d’exciclistes professionals a la sortida, a la Platja de Muro. El darrer que ha confirmat la seva participació és l’exciclista irlandès Sean Kelly, dorsal 312 a l’edició de 2015, que recorrerà un cop més l’illa amb 8.000 ciclistes més.

Kelly, conegut com el Rei de les Clàssiques, no és l’únic que torna en aquesta edició i és que, qui coneix la cursa, repeteix. En són una bona prova la resta de ciclistes que també acompanyaran l’homenatjat Ivan Basso a la sortida: Alberto Contador, Miguel Indurain, Joseba Beloki, Pedro Horrillo, Tony Rominguer i el local Toni Tauler.

16 grans voltes

Tan alt és el nivell dels ciclistes que seran a la línia de sortida, que en el seu palmarès figuren 7 victòries al Tour de França, 6 al Giro d’Itàlia i 3 Vueltas, a més d’una infinitat de victòries a les cinc grans clàssiques, campionats del món i medalles olímpiques.

Supersapiens

Supersapiens és el patrocinador principal de Mallorca 312 des de 2021.

Supersapiens és el sistema de gestió d’energia líder al món per a atletes d’alt rendiment, impulsat pel biosensor esportiu de glucosa Abbott Libre Sense. Es tracta del primer biosensor esportiu de glucosa dissenyat específicament per al rendiment esportiu, per ajudar els atletes de resistència a gestionar les estratègies d’alimentació per a l’entrenament, les curses i la recuperació.

Aurum, Gold Sponsor

AURUM, l’exclusiva marca de bicicletes creada per Alberto Contador i Ivan Basso, es converteix en patrocinador de categoria gold de la Mallorca 312 en aquesta edició de 2022.

Altres notícies

Èxit de la Mallorca 312

El ciclista belga Olivier Godfroid ha estat el primer a creuar la línia de meta de la Mallorca 312, amb un temps de 9:01:10. En

Mil dones participen en la Mallorca 312

Augmenta la xifra de corredores que se sumen a la cicloturista respecte a les edicions anteriors. Mallorca, 28 d’abril de 2022. Dissabte vinent, 30 d’abril,

Aurum, nou gold sponsor de la Mallorca 312

L’Organització de la Mallorca 312 ha anunciat avui que AURUM, l’exclusiva marca de bicicletes creada per Alberto Contador i Ivan Basso, es converteix en patrocinador

Estam fent feina amb el calendari 2023.