Notícies

Mil dones participen en la Mallorca 312

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
  • Augmenta la xifra de corredores que se sumen a la cicloturista respecte a les edicions anteriors.

Mallorca, 28 d’abril de 2022. Dissabte vinent, 30 d’abril, la Mallorca 312 comptarà amb mil dones a la línia de sortida de la Platja de Muro. Cada vegada més dones s’atreveixen a formar part d’aquesta cursa que, una edició més, assoleix els 8.000 participants. Les ciclistes, procedents de tots els racons del món, com ara els Estats Units, el Canadà, Nova Zelanda, el Perú o el Japó, entre molts d’altres països, podran gaudir de rodar al costat d’exciclistes com Ivan Basso (dorsal 312), Alberto Contador, Miguel Indurain, Sean Kelly, Joseba Beloki, Pedro Horrillo, Tony Rominger y Toni Tauler.

El ciclisme femení viu els seus millors anys i les dones ja no es volen perdre la prova en cap dels seus tres recorreguts (312, 225 i 167 quilòmetres). Per fer front a aquest repte podran escollir quina distància recorreran amb l’objectiu de superar-se, assolir la línia d’arribada a la Platja de Muro i celebrar l’èxit amb les seves amistats i/o família.

Pel que fa a l’edat de les participants, va des de les més joves, de 13 a 17 anys, fins a corredores de més de 65 anys, tot i que el nombre més elevat de ciclistes femenines que participarà en la cursa té entre 35 i 54 anys.

Un cop superada la meta, podran gaudir d’haver assolit aquesta gran fita esportiva i les tres millors de cada distància rebran el reconeixement merescut a la festa final que se celebrarà dissabte a les 21.00 hores a l’escenari principal de la fira del corredor.

Supersapiens

Supersapiens és el patrocinador principal de Mallorca 312 des de 2021.

Supersapiens és el sistema de gestió d’energia líder al món per a atletes d’alt rendiment, impulsat pel biosensor esportiu de glucosa Abbott Libre Sense. Es tracta del primer biosensor esportiu de glucosa dissenyat específicament per al rendiment esportiu, per ajudar els atletes de resistència a gestionar les estratègies d’alimentació per a l’entrenament, les curses i la recuperació.

Aurum, Gold Sponsor

AURUM, l’exclusiva marca de bicicletes creada per Alberto Contador i Ivan Basso, es converteix en patrocinador de categoria gold de la Mallorca 312 en aquesta edició de 2022.

Altres notícies

Èxit de la Mallorca 312

El ciclista belga Olivier Godfroid ha estat el primer a creuar la línia de meta de la Mallorca 312, amb un temps de 9:01:10. En

Mil dones participen en la Mallorca 312

Augmenta la xifra de corredores que se sumen a la cicloturista respecte a les edicions anteriors. Mallorca, 28 d’abril de 2022. Dissabte vinent, 30 d’abril,

Aurum, nou gold sponsor de la Mallorca 312

L’Organització de la Mallorca 312 ha anunciat avui que AURUM, l’exclusiva marca de bicicletes creada per Alberto Contador i Ivan Basso, es converteix en patrocinador

Estam fent feina amb el calendari 2023.