Notícies

OK Mobility, nou Title Sponsor de la Mallorca 312

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Mallorca, 23 de març de 2023. OK Mobility serà el Title Sponsor de la Mallorca 312 per a aquesta nova edició que tindrà lloc el pròxim 29 d´abril en Platja de Muro i també ho serà en 2024. D’aquesta manera, l’empresa de mobilitat global suma aquest patrocini a la llista d’esdeveniments esportius als quals ve secundant.

El CEO de la Mallorca 312 OK Mobility XiscoLliteras, ha mostrat la seva satisfacció per l’acord aconseguit ja que “és un reconeixement per a nosaltres que una de les empreses locals i nacionals amb major projecció del mercat de la mobilitat hi hagi decideixo pujar l’aposta i convertir-se en el nostre major patrocinador després de diversos anys previs de col·laboració. La Mallorca 312 comparteix amb OK Mobility una visió de futur sostenible i un caràcter innovador. Aquesta aliança suposa afermar el futur del nostre esdeveniment, a més de proporcionar als nostres participants i als seus acompanyants les millors i més sostenibles opcions de mobilitat durant la seva estada a l’illa”. 

Per part seva, Pedro Pablo Sastre, ChiefMàrqueting & Digital Officer de OK Mobility, assegura que “després de diverses edicions com partners oficials de mobilitat, fem ara un salt qualitatiu consolidant el nostre compromís i suport a aquesta reconeguda carrera, que ara pren el nom de Mallorca 312 OK Mobility. Una edició en la qual continuarem posant la nostra flota a la disposició de l’organització per a cobrir les seves necessitats de mobilitat i en la qual, a més, reforcem la nostra implicació amb el ciclisme, en línia amb els valors esportius amb els quals ens sentim reflectits, i amb els esdeveniments esportius de les nostres illes, en aquest cas a Mallorca, on OK Mobility té la seva seu”.

Amb aquest acord amb la Mallorca 312, OK Mobility passa a formar part d’un dels esdeveniments ciclistes més importants d’Europa ja convertit en tot un referent en el calendari internacional. On, com en edicions anteriors, s’ofereixen 3 rutes als participants: 312, 225 i 167km que recorren l’illa de Mallorca. Un dels majors atractius de la prova ciclista és que el recorregut està tancat al trànsit, per la qual cosa els ciclistes poden gaudir d’un gran dia de ciclisme amb la seguretat garantida. A més, des de l’Organització asseguren que “fermes amb el nostre compromís de consolidar i donar la qualitat adequada als nostres participants hem decidit quedar-nos un any més amb 8.000 participants”. 

Milers de persones vingudes de tots els llocs del món es donaran cita en una de les carreres d’un sol dia més mítiques que se celebren actualment en el panorama mundial. Mallorca, i més concretament Platja de Muro, serà l’habitual escenari de punt de partida i arribada d’aquesta prova. 

Amb tot això, no és d’estranyar que en aquests catorze anys d’història grans ciclistes com Miguel Indurain, Alberto Contador, Perico Delgado, Sean Kelly, Ivan Basso, Jan Ullrich, Horrillo, Joseba Beloki, Purito Rodríguez, Oscar Freire, MaviGarcía, hagin volgut formar part de Mallorca 312.

Altres notícies

Èxit de la Mallorca 312

El ciclista belga Olivier Godfroid ha estat el primer a creuar la línia de meta de la Mallorca 312, amb un temps de 9:01:10. En

Mil dones participen en la Mallorca 312

Augmenta la xifra de corredores que se sumen a la cicloturista respecte a les edicions anteriors. Mallorca, 28 d’abril de 2022. Dissabte vinent, 30 d’abril,

Aurum, nou gold sponsor de la Mallorca 312

L’Organització de la Mallorca 312 ha anunciat avui que AURUM, l’exclusiva marca de bicicletes creada per Alberto Contador i Ivan Basso, es converteix en patrocinador

Estam fent feina amb el calendari 2023.